Menu
Güncel

Ömer İçin Birçok Şey Değişti.

Merhaba sevgili dostlarım ve yeni takibe gelen kardeşlerim , bir süre önce sizlerle Adana’da tesadüfen karşılaştığımız Ömer’in acı dolu hikayesini paylaşmıştım. O günden bu yana, sizlerin destekleri ve dualarıyla Ömer için birçok şey değişti. Bugün, Ömer’in yeni yaşamına dair gelişmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle Ömer’in tedavisi başarıyla sürdürülmekte. Diyabetle mücadelesi daha kolay ve umutla devam ediyor. Fakat bazı fiziki durumlardan dolayı süreç biraz yavaş ilerliyor ne yazık ki.
Sizlerin desteği sayesinde Ömer için sıcak bir yuva ve düzenli bir hayatın kapıları aralandı. Ömer şimdilik kendi tercih ettiği yerde bir evde kalıyor hastane serüveninden sonra güzel bir ev yapacağız inşallah 

Bu süreçte yanımızda olan, maddi ve manevi destekte bulunan her birinize minnettarım. Sizlerin desteğiyle Ömer’in hayatı yeniden şekilleniyor. Bu değişimin sadece Ömer için değil, benzer durumda olan birçok kişi için ilham kaynağı olduğuna inanıyorum.

Sizlere, Ömer adına, kalpten teşekkür ediyorum. Gelin, bu video ile Ömer’in yeni başlangıcına birlikte tanıklık edelim. Allah hepinizden razı olsun, iyi ki varsınız.
Videoyu paylaşıp daha fazla kişiye ulaşmamızı sağlarsanız mutlu olurum hepinize tek tek teşekkür ediyorum. 

Ayrıca derneğin resmî iban bilgilerini buraya ekliyorum çok soruluyor yorumlarda 

Ogün abi derneği 
TR850020500009844135600002

No Comments

    Leave a Reply